Messusäännöt

PAIKKA JA AIKA

Mäntsälän Monitoimitalo

Urheilutie 4

04600 Mäntsälä

lauantaina 22.4.2023 klo 10 - 17

sunnuntaina 23.4.2023 klo 10 - 16  

PÄÄSYLIPUT

Aikuinen                                                                     3€ /hlö

Lapsi, alle 13v                                                           2€ /hlö

Perhe (sis. 1-2 aikuista + 1-3 lasta)                      7€ /perhe

alle 6v maksavan aikuisen seurassa maksutta

Näytteilleasettajille myydään etukäteen lippuja 10 kpl nipuissa hintaan x€ + alv 24% /nippu. Tilaukset varauslomakkeella tai viimeistään xx mennessä. 

OSASTOT JA NIIDEN VUOKRAT

Hintoihin lisätään alv 24%. 

Messuosasto sisältää messuseinät ja –matot.

 

   
  Hinta:
Sisäosastot
Iso sali:
 
Messuosasto
2m x 2m
300€
Messupaikka (ei sisällä messuseiniä)
2m x 1m
180€
Vihreä sali:  
Messuosasto 2m x 2m 300€
Ulko-osastot:
HUOM! Ei vartiointia,
oma vastuu
 
Messupaikka 5m x 5m 200€

KÄSIOHJELMA, KOTISIVUT, FACEBOOK JA ESIINTYMISLAVA-AIKA

Käsiohjelma painetaan 4-värisenä A5 koossa laadukkaalle paperille. Näytteilleasettajalla on mahdollisuus lisätä näkyvyyttä bannerilla kotisivuillamme, mainoksella facebook-sivuillamme ja messujen aikaisella esiintymislava-ajalla. Hinnat varauslomakkeessa. 

ILMOITTAUTUMINEN

Messuosastojen myynti alkaa joulukuussa 2022. Varaus varmistuu maksamalla Mäntsälän Messujen lasku eräpäivään mennessä. 

MAKSUEHTO

Laskun maksuehto on 14 pv.

Myöhempien varausten maksuehto on heti.  

NÄYTTEILLEASETTAJAKORTIT

Näytteilleasettajakortit, xkpl/osasto sisältyy hintaan 5. ja seuraavat kortit x€ + alv 24% /kpl Näytteilleasettajakorttien lunastus messujen alussa. Ylimääräisten näytteilleasettajakorttien tilaus varauslomakkeella.  Kortit laskutetaan varauslaskun yhteydessä. Näytteilleasettajakortti on henkilökohtainen.

NÄYTTEILLEASETTAMINEN JA OSASTON RAKENTAMINEN

Näytteilleasettajan on nimettävä järjestäjälle yhteyshenkilö, joka vastaa messuosastosta. Messuseinät ja -matot ovat valmiina järjestäjien toimesta. Messupaikoilla 62-78 ei ole seinärakenteita. Kaikenlainen kiinnittäminen katto-, seinä- tai lattiarakenteisiin on KIELLETTY. Mikäli näytteilleasettaja vahingoittaa näitä rakenteita, on hän velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Messupaikan asettamien rajoitusten puitteissa järjestäjä pyrkii toimittamaan näytteilleasettajille osastollaan tarvitseman sähkövirran. Näytteilleasettaja hoitaa tarvittavat jatkojohdot yms. Sisäosastojen rakentaminen alkaa perjantaina. Näytteilleasettajat ilmoittautuvat monitoimitalon messutoimistossa 21.4.2021 klo xx.00 alkaen, josta saa näytteilleasettajakortit sekä tarvittavan ohjeistuksen ennen messuosaston näyttelykuntoon saattamista. Messuosasto pitää olla näyttelykunnossa la 22.4. klo 9.00 mennessä. Lauantaina ja sunnuntaina ovet avataan näytteilleasettajille klo 8.30. 

PERUUTUS

Messuosaston käyttöoikeus palautuu järjestäjälle: a) ellei varauslaskua suoriteta eräpäivään mennessä b) ellei osasto ole näyttelykunnossa la 22.4. klo 9.00 mennessä. Mikäli osastovarauksen peruutus tapahtuu 1.3.2023 jälkeen, messuosastomaksua ei palauteta. Ennen 1.3.2023 tapahtuneesta osastovarauksen peruutuksesta peritään 30% osastomaksusta. 

VARTIOINTI

Järjestäjä huolehtii sisäosastojen yleisestä järjestyksestä messualueella. Messujen järjestäjä ei kuitenkaan vastaa alueelle jätetyistä tavaroista. 

VASTUU JA VAKUUTUKSET

Järjestäjällä on vakuutus, joka kattaa talkootyöläiset sekä messuvieraat.  Kullakin näytteilleasettajalla tulee olla omat vakuutukset koskien tavaroitaan. 

LUVAT

Näytteilleasettaja hankkii itse tarvitsemansa luvat esim. Teosto, Gramex. 

NÄYTTEILLEASETTAJALOUNAS

Näytteilleasettajille tarjotaan mahdollisuus ostaa lounaslippuja. Lämmin lounas on tarjolla lounaslippujen ostajille monitoimitalolla la 22.4. ja su 23.4. klo xx-xx. Lounaslippujen tilaus varauslomakkeella. 

OSASTOJEN PURKU

Osastot on purettava välittömästi messujen päätyttyä sunnuntaina klo 16.00. Osastojen purkaminen on ehdottomasti KIELLETTY ennen messujen päättymistä! Osastojen tulee olla purettuna sunnuntaina klo 19.00 mennessä, ja tilat luovutettava järjestäjälle samassa kunnossa kuin olivat näytteilleasettajan käyttöön annettaessa.

YLEISET MUUT MÄÄRÄYKSET

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan ellei näitä messuja ylivoimaisen esteen vuoksi toimeenpanna mainittuna aikana. Ilmoittautuessaan messuille näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä messusääntöjä